Düğün Mevsimi Başladı Ev Davetiye Dolu

Yaz aylarında havanın iyice ısınması düğünlerin hızını da artırdı ne boş düğün salonu var ne de davetiye bastırmak için yoğun olmayan bir davetiye firması var. Son ana kalıp sıkışmamak için evlenme olayı kesinleştiği an hemen düğünün yapılacağı yer ve davetiye modeli derhal belirlenmesi lazım ki sizde sıkışıp zor anlar yaşamaktan kurtulursunuz. Her zaman planlı programlı olmak faydalıdır ve zaten o kadar davetiye modelinin arasından kendinizi ifade edecek bir düğün davetiyesi örneği bulmak ya da istediğiniz gibi bir şey bulamamanız halinde yeniden bir model tasarlanması çok vakit alacağından bu iş son ana bırakılmadan hemen halledilmelidir.

Davetiye

Farklı Davetiye Çeşitleri

Farklı davetiye çeşitlerinin bulunduğu kataloglar davetiye firmalarında sıra sıra dizilmiş vaziyette bulunmaktadır. Ayrıca davetiye firmalarının internet sitesinde bulunan kataloglarında da her tür davetiye örneği bulunmaktadır. Düğün davetiyesi de diğer davetiyelerle birlikte o katalogların arasında ki yerini almaktadır. Hem klasik hem de kişiye özel tasarlanmış tüm davetiye örneklerini elinde bulunduran firmalar talep edildiği an hepsini müşterilerinin beğenisine sunarak ortaya sermektedir. En ucuzundan en pahalısına kadar herkesin bütçesine uygun ve birbirinden güzel davetiyeler gerek düğün merasimlerinde gerek açılış, kokteyl ve doğum günü partisi davetleri için müşterilerin hizmetine sunulmuştur. Ödemeler için nakit ya da kredi kartı taksitlendirmelerinin yanı sıra indirimlerden de yararlanabilirsiniz.

Davetiye Firmalarının Düzenlediği İndirimler

Davetiye firmaları özellikle düğünlerin yoğun olduğu yaz sezonu geldiğinde sürekli birbirleriyle yarışır vaziyette indirimler düzenleyerek müşteri kazanma telaşına düşerler. Yeni evlenecek çiftlerin ilgisini çekecek modelleri kataloglarında ilk sıraya yerleştirip ellerinde ne kadar farklı düğün davetiyeleri varsa hepsini deyim yerindeyse görücüye çıkarırlar. Evlenecek çiftler için ise sadece o davetiyelerin içine aşklarını anlatacak güzel cümleler yazarak mutluluklarını paylaşmak üzere firmaya kaç adet istediklerini belirterek sipariş verip ödemelerini kendilerine nasıl uygun geliyorsa nakit veya taksitle yaparak davetiyelerini teslim alacakları anı beklerler. Daha sonra ise düğünlerine kimlerin katılmasını istiyorlarsa onlara aileleri aracılığıyla veya bizzat kendileri giderek davetiye verirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir