Yüksek Kalitede Periscope Yayınları Geliyor

Cep telefonu kullanıcılarının en yaygın kullandığı multimedya programlarından birisi periscope olmuştur. Canlı yayın platformu olan periscope, yeni hizmeti olan Producer sayesinde yayın kalitesini arttırıyor. Dünya da en popüler canlı yayın platformu olan periscope, daha kaliteli yayın yapmanızı sağlayacaktır.

periscope
periscope

Periscope Nedir?

Twitter, markaların, basın kuruluşlarının ve diğer canlı yayın yapan kişilerin Periscope ve Twitter üzerinde oluşturdukları canlı yayınları yüksek kalite ile paylaşmalarını sağlayacak Periscope Producer’ı geliştirdi. Böylece kullanıcılar hem günlük programları hem de takip ettikleri markaların oluşturdukları yüksek kaliteli Periscope yayınlarını izleyebilecekler.  Periscope Producer için şimdiden birçok şirket anlaşması sağlandı ve her geçen gün başvurular artıyor.

sosyal medya
sosyal medya

Periscope yine Twitter gibi takipçi üzerine kurulu bir sistem. Periscope’ta istediğiniz kişiyi takip edebilir, engelleyebilir ve takipçileriniz canlı yayına başladığında bildirim almanızı sağlayabilirsiniz. Canlı yayınlarda kullanıcılardan anlık mesaj alabilir ve etkileşimde bulunabilirsiniz. Periscope üzerinden kolaylıkla herkes canlı yayın yapabiliyor. Her yaş grubu android cep telefonu kullanıcıları tarafından tercih edilen program, insanları yeni ve farklı videolar izlemesine imkan sağlıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir